Minulý rok obľúbená moderátorka Aneta Parišková oznámila na sociálnej sieti, že bojuje s rakovinou. Pravidelne fanúšikov informovala o priebehu jej choroby.

Obľúbená televízna moderátorka Aneta Parišková niekoľko mesiacov zvádzala boj so zákernou rakovinou, ktorú jej diagnostikovali celkom náhodne začiatkom mája minulého roku. Agresívna liečba chemoterapiou známu tvár spravodajstva pripravila o povestnú zlatú hrivu, no vlasy na jej hlave začali opäť pomaly rásť.

,,Dva týždne od začiatku chemoterapie mi začali vypadávať celé chumáče vlasov. A tak sa naša kuchyňa zmenila na kaderníctvo,” napísala na sociálne siete Aneta v čase začiatkov svojej liečby. Dnes je to viac ako 5 mesiacov, čo má obľúbená redaktorka a mamička troch synov intenzívnu chemoterapiu za sebou.

Teraz však fanúšikov na svojom Instagrame potešila krásnou fotografiou zo štúdia. “Päť mesiacov po chemoterapii je už možné vytvoriť mi na hlave nejaký účes. A tak dnes budem prvýkrát vysielať bez parochne. Moje “náhradné vlasy” rada darujem niektorej spolubojovníčke, ktorá ich teraz potrebuje,” potrebuje.

Článok pokračuje na ďalšej strane.