Na sociálnych sieťach počas uplynulého víkendu výrazne zarezonoval trúfalý príspevok majiteľky estetickej kliniky, ktorá sa mimoriadne nelichotivo vyjadrila k ženám plnších tvarov. Aj keď sa neskôr snažila svoje tvrdenie ozrejmiť, široká verejnosť si už vytvorila vlastný názor.

Mnoho žien sa trápi pre svoj výzor, čo často ústí do vážnych psychických problémov. Dopomáhajú k tomu i názory, ako si razí úspešná slovenská make-up artistka, ktorej kliniku navštevujú viaceré známe krásky, ako Celeste Buckingham, Zuzana Belohorcová, Tereza Mašková či Karin Haydu. Avšak vopred vás upozorňujeme, že po prečítaní jej riadkov vám zrejme stúpne tlak…

Ak si majiteľka doposiaľ navštevovanej kliniky, ktorú mali v obľube aj známe osobnosti, myslela, že jej “nenápadné” príspevky ostanú bez povšimnutia, veľmi sa mýlila. Jej tvár a meno sa okamžite rozšírili medzi ľudí a tí na nej nenechali nitku suchú.

Michaela Rujáková, ktorá o sebe tvrdí, že je jedna z najlepších make-up artistiek a expertov sveta, cez víkend rozvírila pokojné vlny Instagramu štipľavými slovami, adresovanými ženám plnších tvarov. Podľa jej názoru by sa totiž mali verejne ukazovať iba baby s dobrými postavami.

Článok pokračuje na ďalšej strane.