Príčinou smrti bola embólia.

Jej smrť vyvolala veľké obavy, práve s ohľadom na povahu jej zranenia. Ľudia sa domnievali, že sa stala obeťou násilného trestného činu. Ako zabitie tiež polícia prípad vyšetrovala, nakoniec však dospela k záveru, že jej smrť nebola zavinená cudzou osobou.

Z prístupov k sociálnym sieťam kriminalisti zistili, že chvíľu pred tým než zomrela, telefonovala so svojou matkou, potom sa pokúšala spojiť s pastorom Vladimírom Žiakom z kresťanskej komunity, čo sa jej nepodarilo.

„Naposledy sme sa spolu bavili týždeň pred jej smrťou. Nezdala sa mi vo svojej koži. Zdalo sa mi, že sa mi chce s niečím zveriť, ale zároveň to nedokáže, “ prezradil duchovný.

„Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky 24. 2. 2021 zastavil trestné stíhanie v trestnej veci zabitie 34-ročnej Violy. Bližšie informácie, ktoré viedli k zastaveniu stíhania, poskytne Krajská prokuratúra v Bratislave, ktorá má právo informovať o prípade, “ prezradil TV JOJ bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Prokuratúra však zatiaľ podľa televízie žiadne detaily neposkytla a iba uviedla, že po skončení vyšetrovania bude zverejnená kompletná tlačová správa.

To je zlá správa pre Violinu mamičku Melanie, ktorá sa už skôr serveru Plus Jeden Deň zverila, že s týmto záverom kriminalistov uzrozumená určite nie je. „Ja s niečím takým určite nesúhlasím. Policajti poznajú môj názor, “ uviedla už skôr.

 

FOTOGALÉRIA: