Nie je to tak dávno, kedy divákov Zámeny manželiek doslova šokovala rodina Lucie, ktorá má štyri deti vo vlastnej starostlivosti a ďalšie štyri jej vzali. Náhradná mamička bola zhrozená z absencie hygienických návykov detí a z úplného chaosu ohľadom výchovy.

Ako sme sa však po odvysielaní ich zámeny dozvedeli, tri týždne po skončení natáčania, a teda pred rokom, sa mamička, majúca v skutočnosti detí až osem, dala dokopy so svojím spolužiakom.

Začiatok roka vo Výmene manželiek začal pekne zostra. Na Luciu, ktorá má štyri deti vo vlastnej starostlivosti a ďalšie štyri odobraté, zrejme diváci len tak nezabudnú a náhradná mamička tiež nie. Diváci sú v tejto reality šou zvyknutí už na všeličo. Preto zrejme väčšinu spočiatku ani neprekvapil neporiadok, špina a úplná absencia základnej hygieny u detí.

Všetko sa ale vyhrotilo medzi ôsmimi očami, kedy Lucie po ceste na stretnutie chytila ​​nepochopiteľný amok a začala sa do náhradnej manželky, ktorá u nej strávila 10 dní, nevhodne púšťať.

Lucie revala ako zmyslov zbavená a svojmu priateľovi vyčítala, že mu náhradná manželka trikrát uvarila a nazývala ju sviňou. Pomyselnú korunu tomu Lucie nasadila vo chvíli, keď sa rozišla so svojím partnerom a začala randiť s usvedčeným vrahom Michalom.

Po skončení Výmeny manželiek sa Lucia, ľuďmi prezývaná „špindíra“, rozišla so svojím partnerom z reality show a nabrnkla si usvedčeného vraha Michala, ktorého si teraz vzala.

Nebola by to zrejme Lucie, keby jej svadbu nesprevádzal poriadny trapas a obrovská kritika verejnosti.

Článok pokračuje na ďalšej strane.