Podľa všetkého to Lucii a usvedčenému vrahovi Michalovi perfektne klape. „Míšo, bez teba by život nemal žiaden zmysel, si môj život, moje všetko, milujem ťa strašne veľmi,“ spievala chválu na Michala Lucie a dokonca si založili spoločný Tik Tok a Facebook.

Na sociálnych sieťach je táto dvojka neustále pod paľbou kritiky ľudí, ktorí sa nedokážu stotožniť s tým, ako Lucie žije a vychováva deti.

Nie je tomu tak dávno, kedy sa Lucia a Michal rozhodli potvrdiť svoju lásku pred bohom a povedali si svoje „áno“. Nebola by to zrejme Lucie, aby sa svadba nezaobišla bez nejakého toho zakopnutia.

V komentároch na Tik Toku pod ich svadobným videom sa rozohnila pani, u ktorej si Lucia mala objednať svadobnú tortu, ale nakoniec sa na ňu vykašľala. „Pani Lucia si u mojej mamy objednala na ich svadbu tortu a neprišla si pre ňu. A to som sa tešila, že mi ukáže, ako sa majú robiť žemľové knedle, “ píše žena v komentároch.

Samozrejme, že kritickému oku verejnosti neunikla ani Luciina svadobné vizáž. „To je snáď prvýkrát, čo vidím nevestu a nie je pekná,“ píšu ľudia v komentároch.

FOTOGALÉRIA: