Uplynulo len niekoľko dní odvtedy, ako sa Dominika Cibulková vrátila z dovolenky na exotických Maldivách. Bývalá tenisová hviezda tam odletela krátko po tom, čo Slovenskom otriasla kauza jej prednostného zaočkovania. A oddychom v tropickom raji sa veselo chválila na sociálnych sieťach, čo Slovákov vytáčalo do nepríčetnosti…

Prednostne zaočkovať sa nechala omylom a fotkami z dovolenky sa nechválila, len je od prírody “úprimná a otvorená”, a tak by svoju cestu na Maledivy nedokázala zatajiť – takto od januára až doteraz obhajuje svoje konanie bývalá tenistka Dominika Cibulková.

Nešlo pritom o žiadnu „bežnú závisť“. Kameňom úrazu bola práve skutočnosť, že Dominika i jej manžel dostali očkovacie dávky prednostne. Tenistka potom prisľúbila, že bude vypomáhať v prvej línii, no z jej veľkých slov bola jednorazová brigáda, kedy pomáhala pri testovaní. A jej manžel pre istotu neprišiel ani raz.

Posielať odkazy a silné tvrdenia cez Instagram však dokážu mnohí. Moderátorka Veronika Cifrová-Ostrihoňová sa preto rozhodla Cibulkovú pozvať do svojej šou RTVS s názvom Silná zostava. Tam ju spolu s ďalšími hosťami vyspovedala na tému cestovania v čase pandémie.

Článok pokračuje na ďalšej strane.