Pred pár dňami Robert Fico zverejnil video, na ktorom pri slovách o Jankovskej stíska v rukách fotografiu Igora Matoviča a podnikateľa Ondreja Janíčka, zrejme netušil, akú reakciu vyvolá. Janíček totiž poslal expremiérom poriadne drsný odkaz.

Politik Ondrej Janíček z Demokratickej strany sa rozhodol reagovať na momentálnu situáciu. Róbertovi Ficovi a Petrovi Pellegrinimu nechal tvrdý odkaz, ktorý doslova valcuje internet. Tvrdí, že Fico okradol Slovensko a využil zločiny Moniky Jankovskej vo svoj prospech.

Ondreja Janíčka spoznala verejnosť vďaka známemu, niekoľko rokov trvajúcemu sporu. Podnikateľ sa už roky trápi kvôli reštaurácií Fatima v Trenčíne, pričom práve kvôli tejto kauze sa opäť ocitne vo väzbe aj Monika Jankovská. Janíček musel sám stráviť mesiace za mrežami, zatiaľ čo sa jeho podnik snažili údajne prebrať ľudia okolo Petra Čongrádyho.

V nedávnom videu sa Robert Fico postavil pred kameru so slovami o Jankovskej, pričom v rukách drží fotografiu Matoviča a Janíčka. To naštvalo podnikateľa natoľko, že expremiérom venoval drsný status:

Článok pokračuje na ďalšej strane.