Čo sa dialo po vypnutí kamier
Na sociálnej sieti sa k situácii vyjadril aj Eduard Chmelár. “Moderátor TA3 Noro Dolinský v priamom prenose skolaboval. Tesne pred vysielaním som mu hovoril, že v tých respirátoroch sa nedá dýchať, nieto rozprávať. Poslankyni Cigánikovej v prvom momente zišlo na um, že by som to mal odmoderovať ja, že by som ich dal do laty raz dva..

Ale pán Dolinský je veľký profesionál, pokračuje s vypätím síl ďalej. Klobúk dole a držte mu palce. Pre mňa bolo veľmi silným momentom, že sme ho tam kriesili všetci, bez ohľadu na politické presvedčenie, hádky okamžite ustali a zostala len čistá človečina. Ešte to s nami nie je také zlé.

Edit: Druhý nápor už pán Dolinský nezvládol a po privolaní sanitky skončil v rukách lekárov. Je mi to nesmierne ľúto, má môj obrovský obdiv, ako v závere bojoval s vypätím všetkých síl, veľmi si želal urobiť aj rozhovor so mnou, ešte ležiac hovoril, že si oddýchne a dokončíme to postojačky, ale lekári mu to už nedovolili… V tejto chvíli musí ísť všetko bokom, zdravie je prvoradé, želám mu skoré uzdravenie a veľa veľa síl,” zakončil Chmelár.

VIDEO:

FOTO: