Leto 2011 patrilo Markíze úplne novej reality šou Farma, ktorá priniesla na obrazovky koncept, aký sme dovtedy ešte nevideli. Diváci tak na ľudí, pracujúcich na statku, pozerali so zatajeným dychom, čo im vydržalo dodnes. Avšak spomínate si na absolútne prvú víťazku Farmy Andreu Járovú?

Pred svojím vstupom na Farmu nebola Andrea Járová na Slovensku úplne neznámym pojmom. Jej tvár a dokonalé krivky boli zrejme povedomé predovšetkým pánskemu publiku, nakoľko sa blondínka venovala foteniu aktov.

Málokto tak v tom čase do 27-ročnej Bratislavčanky s vylepšeným dekoltom vkladal nádeje a už tobôž nie nejakú šancu na výhru.

Výhru 50 000 € získala v markizáckej šou Farma plavovláska Andrea Járová . Tá porazila tehotnú Lenku Liptákovú . Bývalá playmate sa však rozhodla o časť svojej výhry podeliť. Dvadsať percent venovala šesťnásobnej mamičke.Tá jej však za to ani nepoďakovala. Dokonca jej ani nepotriasla rukou. Bolo vidno, že ju umiestnenie na druhej priečke poriadne štvalo.

Modelka všetkým vytrela zrak a predviedla, že sa vie orientovať nielen vo svete módy a ženskej krásy, ale dokáže sa chopiť i špinavej a ťažkej roboty či postarať sa o zvieratá. Nejeden divák prvej série Farmy ostal poriadne šokovaný, keď výhra 50 tisíc eur skončila práve v rukách očarujúcej Andrey.

Článok pokračuje na ďalšej strane.