Europoslankyňa Monika Beňová si len málokedy kladie servítku pred ústa a s obľubou a často sa vysmieva svojim “hejterom”, reaguje na spoločenské udalosti a najmä v poslednej dobe aj na vládu Igora Matoviča, ktorá je momentálne na kolenách.

Po Igorovi Matovičovi si najnovšie zobrala na mušku vicepremiérku Veroniku Remišovú, keďže jej vyjadrenia považuje za viac ako absurdné, a čosi sa ušlo aj ministrovi obrany.

Zdá sa, že koaličná roztržka, už poriadne vytočila europoslankyňu Moniku Beňovú. Rozčúlilo ju, že sa vicepremiérka Veronika Remišová, minister obrany Jaroslav Naď a ďalší nechali počuť, že vládu musia zachrániť, aby sa k moci opäť nedostal Smer, alebo časť jeho odídencov, ktorí si založili stranu Hlas.

Veronika Remišová sa spolu s Richardom Sulíkom postavila do prvého šíku so žiadosťou o odchod premiéra Igora Matoviča zo svojej funkcie. Situácia sa ale vyvinula tak, že z koalície nateraz odchádza iba SaS, pretože Za ľudí zaradilo pomyslenú spiatočku. Kroky Veroniky Remišovej si kritickým okom n sociálnej sieti všíma aj europoslankyňa Monika Beňová.

Článok pokračuje na ďalšej strane.