Europoslankyňa Monika Beňová (Smer-SD) odkazuje ministrom Remišovej a Naďovi, nech sa prestanú stále vyhovárať na Smer a Hlas, že to je dôvod, prečo nemôžu odísť z funkcií a zakrývajú tým vlastnú neschopnosť. Hanba že ich nefackuje, vyliala si hnev na sociálnej sieti Beňová.

“Viete čo, no veď keď ste takí vynikajúci a tak vám to skvele celý rok išlo, tak čoho sa bojíte? Veď predsa také skvelé strany a politikov, čo sa už od začiatku hádate, nič ste za rok nespravili a teraz sa obhadzujete nenávistne výčitkami, že kto je na vine že ste tam kde ste si predsa voliči určite radi/y opať zvolia,” adresuje Naďovi a Remišovej svoje slová Beňová. Zároveň uvádza, že si myslí, že sa skôr boja, že už nikdy ministrami nebudú.

“Ste prázdne nádoby a dúfate že zaujmete nenávisťou a vyhláseniami, ktoré sú pod úroveň kohokoľvek. Vy si zaslúžite ostať spolu. Zaslúžite si jeden druhého. Nech ľudia vidia, že aj bez pandémie ste neschopní robiť kompetentné rozhodnutia. Prestaňte sa donekonečna vyhovárať na nás.

Mali ste ukázať svoje schopnosti. Neukázali ste nič. To Vy, p.Naď sa bojíte. Lebo viete, že už nikdy minister nebudete. Rovnako ako predsedníčka Za ľudí. Tá sklamala aj vlastný poslanecký klub. Pozerať sa na divadlo, ktoré tu predvádzate už nie je ani smiešne.Každý deň demisia. Jeden dáva ultimáta do dnes, ďalšia do pondelka a ďalší ešte týždeň. Ste tragédi. Pozrite sa ľuďom do očí. Na ulici…. Keby sa to netýkalo krajiny a ľudí, len by som sa na nich smiala. Takto sa mi nedá. Hanba že ich nefackuje,” vyhlásila Beňová.

FOTOGALÉRIA: