V mladosti plnila bulvárne titulky svojím nezriadeným spôsobom života, kedy sa opíjala na večierkoch a robila hanbu, potom sa stala treťou najkrajšou ženou Česka roku 2005 a o šesť rokov neskôr porodila syna Kryšpína s hráčom amerického futbalu Mirkom Dopitom, ktorý sa na nejaký čas stratil z povrchu zemského. No a nakoniec sa bez rozmyslu vydala za dlhoročného kamaráta z detstva, herca Jakuba Prachařa. S tým má štvorročnú dcéru Miu.

Manželstvo však nevydržalo a po údajných obojstranných neverách sa vlani rozpadlo. Agáta odvtedy striedala chlapov ako ponožky, než zakotvila v náručí šikovného stolára Adama Raitera. S tým si kúpila starý obytný voz, ktorý opravujú a chystajú sa jazdiť po Čechách a inšpirovať rodiny k výletom a poznávaniu našej krásnej vlasti.

Dcéra herečky Veroniky Žilkovej prijala pozvanie svojej dlhoročnej kamarátky Evy Decastelo do jej talk show Extra Host , ktorá sa nakrúcala v štýlovom bare Woodhouse Lounge , kde si o jej pestrom a rozhodne nie nudnom živote porozprávali.

Hanychová priznala, že v detstve nebola najposlušnejšie dieťa, čo po nej dievčatko podedilo. ,,Vieš, ako že ona sa na teba usmeje, ale potom vezme kudlu a takto ti ju pichne do srdca,” takto sa mala česká influencerka na Miu sťažovať aj svojej mame, ktorá skonštatovala, že to má po Agáte. ,,Mia je naozaj taká excentrická, taká proste uhádaná, naozaj zlá a do toho ale hrozne milá,” kráska prezrádza o mladšej ratolesti.

Evu taktiež zaujímalo, čo pekné zdedilo dievčatko po otcovi Jakubovi Prachařovi. ,,Ja si myslím, že ten talent. Ako určte ten herecký talent má po ňom, pretože po mne ho mať nemôže. No, bohužiaľ, vyzerá ako on a ja dúfam, že z toho ona… Proste pri tých chlapoch je to pekné, ale keď dievča vyzerá ako chlapec, tak to nie je úplne pekné, ale ja dúfam, že z toho vyrastie,” šokuje dvojnásobná mamička.

Moderátorka okamžite reagovala, že malá blondínka je rozkošná. ,,Rozkošná alebo zvláštna môžeš povedať. To sa vždycky hovorí o škaredých dievčatách, že sú zvláštne. Vieš, ona nie je pekná, ona je zvláštna. Takže Mia je zvláštna, ale ja dúfam, že bude pekná, až bude staršia,” rozvedená modelka uviedla o svojej princezničke.

FOTOGALÉRIA: