Diváci obľúbenej šou sú poriadne netrpezliví a čakajú na to, ako dopadne vzťah štvrtého páru. Milan si pre Terezu prišiel do šou, kde ho následne vymenili s jej pôvodným ženíchom a porušilo sa tak pravidlo, ktoré určuje, že sa majú stretnúť pred oltárom dve neznáme osoby.

Odborníci štvrtej neveste Tereze vybrali ženícha z Bratislavy Martina, no vďaka úsiliu českého osobného trénera sa pred oltár nepostavil. Mnohí diváci tak ešte stále čakajú, či sa energická čašníčka “vydá” práve za Milana zo susednej krajiny.

Štvrtý pár šou Svadba na prvý pohľad spôsobil azda najviac reakcií. Diváci nevedeli, či sa vôbec Tereza dokáže preniesť cez fakt, že jej bol vedou “súdený” iný partner. S Milanom sa spoznala až počas natáčania, ten sa do nej bezhlavo zamiloval a romanca mohla začať. Pri oltári sa Tereza netvarila veľmi nadšene, tak divákom nebolo jasné či Milaonovi povie áno alebo ho odpinká do kúta…

Odhliadnuc od toho, že veľa fanúšikov ďalší diel markizáckej relácie zhliadlo na internetovom portáli, samotná nevesta nechtiac prezradila, či zamilovanému Čechovi povie áno.

Článok pokračuje na ďalšej strane.