Fitness tréner z Prahy neváhal a do experimentu sa prihlásil tiež. Chcel totiž Terke zabrániť vziať si iného a nakoniec sa mu to podarilo.

Vo vírivke je aj ženích Milan a vedľa neho v objatí Tereza s otcom. „S Milanom sme sa spoznali až po oznámení, že mi experti našli partnera a budem nevestou. Chcela som schudnúť do svadobných šiat a kamarátka Michaela mi dohodila kondičného trénera Milana. Poslala mi naňho kontakt. Stretli sme sa v parku, išli sme behať a potom sme trénovali aj vo fitnescentre,“ vysvetlila blondínka a zmietla tak pochybnosti o tom, že by sa s trénerom poznala pred začatím natáčania.

Včerajšia nová epizóda zaznamenala prostredníctvom platformy VOYO obrovský úspech, a tak časť divákov už vie, ako ich svadba dopadla.

Pozorným divákom určite neuniklo, že Tereza nepracuje len v gastronómii. Spoločne so svojím otcom prenajíma dovolenkový dom, ktorý si záujemcovia môžu rezervovať aj na populárnej bookingovej stránke. Práve tam sa objavila snímka, kde sa vo vírivke nachádza blondínka a aj Milan. Núka sa preto otázka, kedy bola fotografia zaznamenaná, keďže buď mala dvojica hlbší vzťah už pred šou, alebo vopred prezradili, čo sa udeje pred oltárom.

,,S Milanom sme sa spoznali až po oznámení, že mi experti našli partnera a budem nevestou. Chcela som schudnúť do svadobných šiat a kamarátka Michaela mi dohodila kondičného trénera Milana,” vysvetlila pre Nový Čas nevesta, ktorá sa vyjadrila aj k spomínanej snímke z vírivky.

,,Fotka vznikla pri príležitosti návštevy mojich rodičov. Boli sme už v manželstve, svedčí o tom náramok z dovolenky a obrúčka.” Tereza taktiež dodala, že o fotografii Milan vedel a so zverejnením nemal žiaden problém.