Tá sa spolu so sestrou Danielou, Mambou, Ivanou Regešovou, Veronikou Strapkovou a Sašou Gachulincovou objavili v najnovšej časti show Tvoja tvár znie povedome, kde sa premenili na dievčenskú skupinu Pussycat Dolls. ,,S dievčatami sa poriadne vybláznime, už túto nedeľu. Čo poviete, modrooká blondínka, môže byť?” pýtala sa kráska na svojom profile, kde priložila aj fotku výsledného outfitu. To ani netušila, aké “peklo” rozpúta.

,,Akurát tie kočky z Pussycat Dolls neboli také vyžraté ako vy,” znel komentár pod príspevkom, ku ktorému sa pridala aj ďalšia kritizujúca: ,,Fakt ste dáka tučná.” Fanúšikovia to nenechali iba tak a svoju obľúbenkyňu si ihneď zastali.

,,Ak je toto vyžratá žena, tak aj ja chcem byť taká “vyžratá”. ,,Vraj tučná, ľudia, Vám už fakt šibe!!! Keby bola chudá, je chudá, keby bola tučná, je tučná, keby mala postavu 90/60/90 je kostra, tak čo, však už prestaňte!!!!!! A hlavne, vy ženy ste strašne odporné, dokážete len urážať jedna druhú namiesto toho, aby ste držali spolu a podržali sa!!!” pridáva sa ďalšia.

Veronika si z toho hlavu nerobí a posiela im ODKAZ:

,,Ďakujem za milé komentáre, aj za tie ďalšie “milé” o tom, aká som vyžratá. Áno, trochu som pribrala, už nemám sixpack na bruchu ako pár mesiacov dozadu, ale stále som konfekčná veľkosť XS-S,” ozrejmuje skupine žien, ktorá sa do nej na vzdory skvelej postave pustila.

,,Mňa sa to nedotklo, len chcem poukázať na to, že presne kvôli takýmto “povrchným mudrlantkám” majú mladé dievčatá problémy s anorexiou a bulímiou. Tak dávajte bacha, čo komu píšete. Lebo aj vy raz budete mať deti. Aby sa to neotočilo proti vám,” odkazuje Veronika budúcim mamičkám.

VERONIKA TERAZ:

VERONIKA PREDTÝM:

FOTOGALÉRIA: