Pentagon potvrdil pravosť ďalších záberov, ktoré zachytávajú UFO. Záznamy, ktoré kúpila armáda, avšak nepotvrdzujú ani nevyvracajú, či sa im podarilo zachytiť návštevníkov z inej planéty.

Americké ministerstvo obrany dalo pečiatku autenticity ďalším záznamom, ktoré zobrazujú UFO. Zábery, ktoré zachytávajú neidentifikovateľné lietajúce objekty trojuholníkového tvaru, obstaralo námorníctvo v roku 2019 z paluby USS Russell.

Záznamy sa neskôr podarilo získať dokumentaristovi a umelcovi Jeremymu Corbellovi. Ten si ich mal obstarať od vládnej pracovnej skupiny pre štúdium neidentifikovaných vzdušných javov (UAPTF).

K verejnosti ich potom dostal v spolupráci so serverom Mystery Wire, ktorému neskôr Pentagon potvrdil informácie o zapojení UAPTF do vyšetrovania aj to, že zábery kúpila armáda.

Či sa skutočne jedná o mimozemšťanov, alebo nie, to však nevie ani Pentagon, o čom svedčí už len to, že sa vyšetrovania ujala UAPTF.

„Boli tu už dávno!“ Server Mystery Wire, kde je celá kolekcia fotografií a videí, nie je bohužiaľ prístupný pre Európu. Niektoré materiály však možno vidieť na sociálnych sieťach.

„Hovorím, že sú to kecy. Je to len efekt, “ myslí si jeden z diskutujúcich. „Pravdepodobne ide len o lietadlo. Trojuholník vznikol skreslením kamerou. Sledujte škvrny vľavo (možno hviezdy). Aj tie vyzerajú ako trojuholníky, “ vyjadril sa ďalší.

Medzi užívateľmi ale nie sú len skeptici. „Skvelá práca, Jeremy!“ Chválil niekto dokumentaristu. „Tieto veci milujem! Môžu s nami už komunikovať? “ Pýtal sa iný. „Sú a boli už pred veľmi dávnou dobou. Problém je, že nikto neverí tým, s ktorými komunikujú (…) Jediné, čo mi bolo povedané, je, že nemôžeme povedať verejne, že je to pravda, aj keď vieme, že je, “ zveril sa iný z užívateľov.

Množstvo copywriterov využilo túto možnosť a podelilo sa s nami o neskutočné zábery:

VIDEO: