Patrik Rytmus Vrbovský to poriadne schytal. Český redaktor ho verejne vysmial tak, ako si to nedovolí len tak hocikto. Zosmiešnil ho aj nadávkami a vrelými osloveniami…

Aj keď stále stúpa počet tých, ktorí dovolenku absolvovali a po pár dňoch sa na Maldivy začali zúfalo nudiť, Maldivy stále v očiach mnohých ľudí vidia hotový raj na zemi.

Nie inak tomu je aj v prípade Patrika Vrbovského, ktorý sem vzal svoju partnerku Jasminu Alagič  a tváril sa pri tom, ako by tropický raj na atoloch vynašiel.

Jazykom jeho kmeňa by sa chcelo povedať: Je to k…t. To napokon dokazuje každý deň a je v tom sakra dobrý!

1. Nulová slovná zásoba
#BossesLife, #WelcomeToParadise a ďalšie „tvrďácke“ hashtagy svedčia okrem ťažkého detstva a života aký teraz vedie a ktorý nám teraz ukáže, tiež o tom, že slovná zásoba Rytmusa nie je príliš bohatá. Mrzký život na okraji (mesta) sa na ňom navždy podpísal.

Občas sa oplatí prečítať viac než len leták od Lidlu (aj keď ho raper číta tajne na toalete a pred návštevami ho maskuje pod Jasminin Cosmopolitan) alebo dvojslovný nápis na tričku, ktorý vypotil za asistencie prekladača a je naň náležite pyšný. Opakovať stále dokola varianty slov „k…t“ a „j.be“ sa po čase omrzí. Chceme viac!

Článok pokračuje na ďalšej strane…