U ľudského Kena Rodriga Alvesa (36) si ľudia zvykli už na všeličo. Najrôznejšie plastické operácie, ako napríklad implantáty vytvárajúci brušné svaly, v jeho prípade snáď nikoho nemôžu prekvapiť.

Jeho posledné rozhodnutie ale všetky šokovalo – zdá sa totiž, že sa Rodrigo rozhúpal k razantné premene a mení sa v ľudskú Barbie.

Takzvaných ľudských Barbie chodí po svete už veľa, dokonca aj Česko má jednu takú. Že sa ale objaví ľudský Ken, ktorý sa neskôr rozhodne pre premenu v Barbie, to zrejme nikto nečakal.

Rodrigo Alves je nekorunovaným kráľom bizarností – aj keď sa poslednou dobou zdalo, že už nemá čím prekvapiť, evidentne mal eso v rukáve.

Alves bol pred svojou šialenou premenou v Kena vlastne celkom obyčajný a sympatický chlap. Spočiatku sa na ňom ani plastické zákroky negatívne nepodpisovali a vo svete bol ako živá verzia obľúbeného panáčika veľkým hitom.

Potom sa ale na operáciách stal závislým a keď už nevedel, čo so sebou, vyzeral ako silikónom vyplnená guma. To mu už zostalo a na jeho tele zostalo len pár častí, ktoré ešte neboli pod nožom. Tak si opäť obliekol zdravotnícke oblečenie a ľahol pod nože…

Svoju veľkú premenu z Kena na Barbie započal Rodrigo v polovici októbra, kedy sa rozhodol si nechať predĺžiť vlasy na mikádo. Vtedy ešte nosil pánske oblečenie. Teraz je jeho premena, teda aspoň zvonku, dokonaná.

Blond vlasy už mu siahajú do pása a oblieka si značkové dámske oblečenie. Či sa rozhodne v ženu premeniť aj za pomoci operácií alebo ide len o prechodnú fázu a chuť zaujať, je otázkou. Čo myslíte, vyzerá lepšie ako muž, alebo žena?

FOTOGALÉRIA: