Paľo Habera patrí k mimoriadne úspešným slovenským spevákom a svoje pravidelné miesto má aj v porote speváckej súťaže SuperStar.

Fanúšikom sa prihovára i prostredníctvom sociálnych sietí, kde občas zabŕdne aj do nepríjemnejších tém. Inak tomu nebolo ani teraz, keď venoval ostrý odkaz slovenským politikom.

Len nedávno sa slovenská reštaurácia Dunajský pivovar rozhodla zverejniť nečakaný oznam o tom, že vo svojich priestoroch neobslúžia ministrov a politické tváre, ktoré im nepomohli počas pandémie. K tejto iniciatíve sa pripojil aj spevák hitov kapely Team.

“Za mňa – NEŽELÁM si, aby ktorýkoľvek z TÝCHTO POLITIKOV navštívil niekedy v budúcnosti môj koncert !!!! Nechcem hrať pre niekoho, kto v týchto ťažkých časoch nepomohol kultúre a ľuďom, ktorí v nej pracujú !!!! A nielen nám !!!! Mohol by som tu ešte hodinu vypisovať všetky dôvody, ale to by aj tak nemalo žiaden význam. Tak už len jedno- nikto ma k tomuto príspevku nevyzval a nestratil som žiadne nervy. Je to len moje rozhodnutie a je mi jedno, čo si o tom kto myslí !!!” dodáva rozhodne.

FOTOGALÉRIA: