Muž okamžite bežal k svojej žene
Sledovanie ukázalo, ako z nevysvetliteľných dôvodov náhle leží Tyronova žena na podlahe. Muž sa bál, že sa jeho milovanému stalo niečo zlé. Jej pozícia vyzerala neprirodzene a podozrivo do tej miery, že sa mu takmer zastavila krv.

Nerozumel správaniu svojej milovanej a nikdy u nej nevidel nič podobné. Pravda však celkom prekvapila príkladného otca a manžela.

Ukázalo sa, že sa jeho žena rozhodla ležať na podlahe a opustiť tak synovu izbu, aby sa neprebudil. Podlaha hrozne škrípala, a preto sa Caryn rozhodla ticho opustiť izbu. Jediný spôsob, ako sa pohnúť k dverám v ľahu.

Keď Tyrone počul vysvetlenie svojej ženy, uľavilo sa mu o a zároveň sa pobavil. Hoci nahrávka vyzerá desivo, žena to naozaj robila zo starostlivosti o svoje dieťa a zo strachu, že ak sa syn prebudí, nebude schopná robiť všetky domáce práce. Muž zdieľal kamerový záznam na internete a užívatelia internetu súhlasili, že celá situácia im pripadá desivá, aj keď je to naozaj dojemné a vynaliezavé.

The best thing about having cameras in your house is watching your wife trying to exit the room after putting your son down!! Sometimes you have to use your initiative for your exit!! PS The SA Army are calling me for you to do training on the reverse leopard crawl !!

Uverejnil používateľ Tyrone Morris Sobota 14. januára 2017