Andrej Bičan je veľmi dobre známy najmä vďaka svojej prostorekosti, kedy v horlivom zápale dokáže zo seba chrliť jednu perlu za druhou. Najnovšie sa mu ale podaril poriadny prešľap, keď v obľúbenej relácii Chartshow vypustil z úst nemiestnu poznámku na adresu moderátorky Eriky Judínyovej.

Uplynulá relácia Chart Show sa venovala rebríčku s názvom Najväčšie hviezdy 80tych rokov. Hosťami boli Zuzana Porubjaková, Lukáš Latinák a Andrej Bičan.

Nebol by to ale Andrej Bičan, keby občas nepovedal niečo, čo by si mnohí ľudia vysloviť nikdy nedovolili. A tak sa mu v najnovšej epizóde hudobnej relácie Chartshow podaril celkom pekný trapas.

Už v úvode keď Adela Vinczeová komentovala 80. rokmi slovami: ,,Ale chlpatosť v 80tych rokoch bola aj čo sa týka žien viac dovolená,“ Andrej Bičan strápnil svoju bývalu učiteľu ruštiny slovami: ,,Ja som mal tiež ruštinárku, ale nemohol som byť do nej zamilovaný, lebo ona bola taká chlpatá ako George Michael,“ povedal Bičan a zakýval jej do kamery so slovom ,,Sabaka.“ ,,Pozdravil som ju, neviem, čo to znamená, ale určite to je pozdrav,“ pokračoval Bičan. ,,Keď si ju pozdravil slovom pes, tak tú chlpatosť si vyzdvihol,“ povedala mu Adela. ,,To je fakt pes?“ opýtal sa nechápavo Adely. ,,Sabaka znamená pes, ale to si vedel…,“ nedala sa Vinczeová. ,,Vedel,“ priznal Bičan.

TO ale nebola posledná perla a urážka…Skôr ešte len začiatok…

Článok pokračuje na ďalšej strane…