Dominika Cibulková bola vždy „makač“ a vďaka tomu dosiahla úspech v tenisovej kariére, hoci ako sama pred rokmi priznala, pre jej nízku postavu od nej v podstate nikto žiadne prevratné výkony neočakával. A napriek tomu to dala, v tenisovej kariére to dotiahla až na pozíciu svetovej štvorky.

V pravý čas potom Dominika profesionálnu tenisovú kariéru zavesila na klinec a od tých čias sa venuje rodine. S manželom sa už vyše roka tešia z prvorodeného syna Jakuba a v trojici si spolu užívajú život, ako sa len dá. Napokon, počas tenisovej kariéry si Dominika zarobila dosť na to, aby si teraz mohla užívať luxus. Luxus, ale často neznamená vkus.

Vo svete tieto dni prebiehajú mnohé preložené hviezdne podujatia, celebrity svetového formátu sa na červenom koberci nestíhajú meniť a inak tomu nie je ani u nás.

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková (32) sa v pondelok večer postarala v jednej z pražských reštaurácii o rozruch. Na záhradnú párty istej kozmetickej značky totiž dorazila len v úspornom oblečení, ktorý pozvaným hosťom vyrazil dych.

Článok pokračuje na ďalšej strane.