Reality šou Farma, ktorej už 13. sériu vysiela televízia Markíza, prináša nie len množstvo súbojov, intríg i priateľstiev pred kamerami, ale aj veľa skutočných príbehov, ktoré si súťažiaci nesú so sebou z minulosti. Tak sa zdá, že tohtoročné partnerky to majú ťažké nie len na statku, ale aj v realite.

A za veľa ich trápenia môžu práve chlapi. Kým ohováranie Mesuta, ktorý dámskemu osadenstvu poriadne naložil, našťastie nepočuli, svoje nepríjemné zážitky z minulosti z hlavy nevymažú.

Reality šou Farma 13 je v prvých týždňoch od uvedenia na obrazovky chudobná o výraznejšiu akciu medzi súťažiacimi a ako sa zdá, Markíza tento raz stavila skôr na životné príbehy finalistov. V poslednom dueli vypadol Daniel Gugh, ktorý v minulosti bojoval s rakoviným ochorením.

Divákov Farmy 13 čaká ďalší duel, v ktorom si zmerajú sily Nikola Báleková a Monika Fabová. Ešte pred veľkým súbojom každú osobitne navštívila v duelantskej chatke moderátorka Evelyn. Jedna z nich sa v úprimnom rozhovore neubránila slzám.

Článok pokračuje na ďalšej strane.