Slovenským internetom sa od pondelka (27. septembra) šíria správy o zadržaní známej influencerky a podnikateľky Zuzany Strausz Plačkovej. O tom, ako prišla k majetku, a ktorá z aktivít jej zarába na luxusný život, svedčí najmä kvalita jej produktov a precíznosť vo svete biznisu.

Dnes je však Zuzana spájaná aj s drogovou činnosťou a verejnosti sa od zásahu polície neprihovorila. Scenáre jej nasledujúcich dní sú známe, otázkou však ostáva, ktorý z nich sa skutočne naplní. Kým rodina a blízki priatelia podnikateľky tŕpnu v obavách, iní z vývinu udalostí ďakujú karme a spravodlivosti.

Aj napriek tomu, že uznávaná influencerka musí čeliť vážnemu obvineniu, ktorým je drogová trestná činnosť, záujem prejavila predovšetkým o svojich priaznivcov.

Niet sa čo diviť, keďže na sociálnej sieti Instagram má takmer 800-tisíc followerov, vďaka čomu si mesačne prilepší o naozaj slušnú sumu. Jej podnikanie sa však nedávno rozšírilo, keď začala spolupracovať s moderátorkou Jasminou Alagič. Spoločne predstavili kolagén v limitovanej edícií, ktorý sa predával ako teplé rožky.

Manželka rapera Rytmusa sa aj napriek tomu rozhodla k celej záležitosti vyjadriť. Vyjadriť sa rozhodla aj niekdajšia Zuzanina priateľka a parťáčka z reality šou Hotel Paradise Nela Slováková, ale úplnou bodkou je vyjadrenie matky Zuzany Plačkovej.

Článok pokračuje na ďalšej strane.