Celé Slovensko momentálne ostro sleduje prípad Zuzany Plačkovej, ktorú v pondelok (27. septembra) zadržali elitní policajti z NAKA. Influencerka a podnikateľka bola následne obvinená vo viacerých priestupkoch, pričom momentálne čaká na ďalší postup vyšetrovateľa.

Kokaín a kaviár zrejme nebude len módna značka Strauszovcov. Obvinená Plačková s manželom Reném Straszom mali podľa vyšetrovateľa predávať tvrdé drogy. Usvedčovať ich majú aj odposluchy. Teraz hrozí, že influencerka skončí za mrežami. Na ako dlho?

Známa influencerka Zuzana Plačková a jej manžel René Strausz strávili ďalšiu noc za mrežami. Či tam pobudnú dlhšie, je otázne. Už dnes o tom rozhodne sudca Špecializovaného trestného súdu v Pezinku Peter Pulman, Prokurátor totiž podal na Plačkovú, jej manžela a ďalších osem ľudí návrh na väzbu. Ako prvý o tom informoval portál noviny.sk.

Influencerke hrozí vysoký trest za mrežami. Z uznesenia o vznesení obvinenia vyplýva, že manželia Zuzana a René boli súčasťou veľkej organizovanej zločineckej skupiny, ktorá obchodovala najmä s pervitínom.

Článok pokračuje na ďalšej strane.