Ešte v nedeľu sa Zuzana Strausz Plačková (30) na sociálnych sieťach pýšila obrovským šatníkom, ktorý si nechala zhotoviť vo svojom novom rodinnom dome v Miloslavove. No hoci je známou fashion milovníčkou, aktuálne veľa módneho rozruchu neurobí. Od pondelka sa spolu s ďalšími deviatimi ľuďmi nachádza v CPZ a… Už 3 dni sa nemohla ani prezliecť!

. Známa influencerka Zuzana Strausz Plačková (30) je dnes obvinená z drogovej trestnej činnosti, podľa mužov zákona je podozrivá z toho, že bola členkou zločineckej organizovanej skupiny. Vieme pritom, že v peniazoch sa topila.

Ešte pred rokom a pol si kúpila s manželom Reném (32) pozemok v Miloslavove, dedine nachádzajúcej sa len na skok od Bratislavy, kde sa rozhodli postaviť si dom snov. Šíriaca sa epidémia im však stavbu nehnuteľnosti pribrzdila. Hoci sa chcela bývalá playmate do okázalého príbytku stihnúť nasťahovať do svojej tridsiatky, nepodarilo sa.

Včera popoludní sa na Špecializovanom trestnom súde v Pezinku konal výsluch všetkých desiatich obvinených, vrátane Zuzany Strausz Plačkovej a jej manžela Reného Strausza. Na miesto ich priviezla policajná eskorta približne o 16:30, no každého samostatne, v dvoch rozdielnych vozidlách. Tie zastavili hneď pri vchode do budovy, a tak obvinení po vystúpení z auta hneď zmizli za dverami súdu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.