Aj ten kúsok, ktorý prešli, však stačil na to, aby sme si všimli, že dvojica od pondelka nemala možnosť sa prezliecť. A pre takú milovníčku módy a milionárku, ktorá má doma obrovský šatník, to musí byť hotová nočná mora… Odhliadnuc od nepríjemnej situácie, v ktorej sa aktuálne nachádza, jej na psychickej pohode určite nepridáva ani fakt, že je už tri dni v tom istom oblečení, hoc luxusnom.

Dnes by sa však všetci mali dozvedieť verdikt od sudcu. A buď sa teda dostanú na slobodu a Zuzana si bude môcť dopriať sprchu a čisté oblečenie, alebo… Druhá možnosť je, že skončí vo väzbe. No aj v tomto prípade zrejme bude mať možnosť prezliecť sa do čistého a vykonať základnú hygienu.

Po výsluchoch sa pred kamery postavil Plačkovej advokát Martin Pohovej, ktorý odpovedal na otázky novinárov.

Obhajca Zuzany Strausz Plačkovej verí, že jeho klientka do väzby nepôjde a bude prepustená na slobodu. „Je to celé založené na výsluchu jedného spoluobvineného, ktorý bol po vypočutí prepustený na slobodu. Sme presvedčení, že dôvody väzby neexistujú,“ uviedol to na brífingu advokát Martin Pohovej po výsluchu klientky na Špecializovanom súde v Pezinku.

Podľa obhajcu Reného Strausza sú obvinenia jeho klienta založené na všeobecných tvrdeniach. „To je ako keby sme povedali, že všetci politici kradnú, tak poďme obviniť všetkých politikov,“ priblížil. Podľa advokáta tiež neexistujú dôvody na preventívnu a kolúznu väzbu, ako to navrhuje prokurátor.

U Strauszovcov sa nič nenašlo a podľa advokátov je celé obvinenie postavené na výpovedi jedného spoluobvineného. To napokon vyplýva aj zo samotného uznesenia, ktoré včera uniklo na verejnosť. Advokát Reného Strausza hovorí, že pri domovej prehliadke polícia nenašla žiadne dôkazy, ktoré by jeho klienta spájali s drogovou trestnou činnosťou.

FOTOGALÉRIA: