Sudca Špecializovaného trestného súdu rozhodol o prepustení Plačkovej aj jej muža Reného, obžalovaných z drogovej trestnej činnosti. Do väzby tak nepôjdu. V cele policajného zaistenia boli od pondelka.

Známu influencerku Zuzanu Plačkovú spolu s manželom Reném Strauzsom zadržali ešte v pondelok ráno pri drogovej razii v ich dome v Miloslavove. Následne ich vypočúvali v Trenčíne odkiaľ boli samostatne presunutí do cely predbežného zadržania. Dvojica má byť údajne zapletená v drogovej trestnej činnosti.

Zuzana Plačková počas celých troch dní tvrdila, že je nevinná a že obaja spolu s Reném nemajú za potrebu robiť nekalý biznis. Novinárom pri odchode zo súdu povedala, aby nenavštevovali jej rodinu.

Znova dodala, že na žiadne otázky odpovedať nebude a že sa vyjadrí na svojom Instagrame. Zároveň sa vyhla odpovedi, aký vzťah má s Petrom Šokom, ktorý má byť podľa uznesenia o obvinení spojkou s drogovým biznisom. Zároveň je jediný z partie, ktorého Zuzana sleduje aj na sociálnej sieti.

Sudca konštatoval, že v prípravnom konaní nemali dostatok dôkazov, ktoré by potvrdzovali dôvodné podozrenie, že sa obvinení dopustili tresného činu.

VIDEO: