Nedovolím, aby zúfalé pokusy o senzácie a rast preferencií takýchto na slovo vzatých neodborníkov poškodzovali krajinu a dôveru obyvateľov v Ozbrojené sily SR. Ministerstvo obrany SR v žiadnom prípade nevytvára a neplánuje vytvárať „tábory pre neočkovaných ľudí“, nezavádza na Slovensku „totalitu“ ani „nový svetový poriadok“,“ zdôraznil minister Naď.

Minister obrany to oznámil na svojom profile, že sa chystá podávať trestné oznámenie na poslancov Mariana Kotlebu a Milana Mazureka. Dvojica mala zverejniť skreslené a nepravdivé informácie o vývoji a využití monitorovacieho systému MOVIR.

Krátko na to zareagoval na sociálnej sieti aj poslanec Mazurek: „Minister obrany SR dostal jeden zo svojich záchvatov a ide na mňa podať trestné oznámenie, pretože som zverejnil informácie o chorom a totalitnom projekte MOVIR, na ktorom pracuje Technická univerzita v Košiciach. Som nesmierne rád, že Naď nevie udržať svoje dámske hormóny na uzde a vďaka jeho počinu sa o tomto odpornom projekte môže dozvedieť celé Slovensko. Ľudia si zaslúžia vedieť pravdu,“ myslí si.