Patrik Vrbovský tvoril dlhých sedem rokov pár so speváčkou Darou Rolins, pričom mnohí ich považovali za najkrajší zaľúbencov slovenského šoubiznisu. V marci 2017 tak prišiel poriadny šok, keď dvojica fanúšikom na Instagrame oznámila, že sa ich cesty rozišli. Netrvalo ale dlho a vedľa Rytmusa sa objavila nová žena.

Najúspešnejší slovenský raper za príťažlivou blondínkou rozhodne nesmútil. Krátko po ich rozchode sa totiž na Patrikovom profile začali objavovať romantické spovede smerované k novej známosti Jasmine Alagič, ktorú už v tom čase neváhal označovať za najväčšiu životnú lásku.

Dnes už všetci vieme, že Paťo svoje slová myslel viac ako vážne, nakoľko je dnes známa moderátorka a influencerka jeho hrdou manželkou a mamičkou ich synčeka Sanela. Komu inému ako Jasmine by tak Rytmus venoval nádherné vyznanie. V ňom sa ale vrátil aj do minulosti.

Patrik Vrbovský prezývaný Rytmus sa roznežnil na sociálnych sieťach a romanticky vyznal lásku svojej milovanej partnerke Jasmine Alagič. Spomenul tiež, čo komplikovalo jeho predchádzajúce vzťahy a prečo je práve s Jasminou najviac spokojný.

Článok pokračuje na ďalšej strane.