Výsledkom je, že jej pery vyzerajú ako dva párky. Fotky mladej divy, ktoré kolujú po sociálnych sieťach, získavajú veľa posmešných smajlíkov i komentárov. Lenže ani to Andreu z bulharskej Sofie nezastavilo v tom, aby pokračovala v dosiahnutí vlastného ideálu krásy. Teraz sa zamerala na svoje poprsie.

Urobí čokoľvek, aby vyzerala ako Barbie
„Urobím čokoľvek, aby som dosiahla svoj vysnívaný vzhľad ,“ nechala sa počuť mladá žena, ktorá zámerne vyzerá umelo. Ako uviedol portál Daily Star , Bulharka si nechala zväčšiť prsia z veľkosti C na E. Po zákroku sa jej telo vraj zotavuje dobre.

Fanúšikom Andrey, ktorých má na Instagrame cez 72 tisíc, sa jej vzhľad pochopiteľne páči. “ Vyzerajú skvele, “ ohodnotil silikónové prsia jeden z nich. “ Rýchle zotavenie, “ zaželal ďalší. Pomaly to už vyzerá, že je Andrea na kozmetickej chirurgii závislá. So zákrokmi totiž prestať nemieni.

Prsia si nechá znovu zväčšiť
Prsia si chce totiž zväčšiť aj v budúcnosti. “ Chcem spomenúť, že podstúpim ďalšiu operáciu kvôli ešte väčšiemu poprsiu ,“ nechala sa počuť peroxidová blondína. “ Budem mať ešte väčšie implantáty, pretože pri prvej operácii boli obmedzenia. Ale druhá operácia bude WOW , „dodala. Máme sa teda na čo tešiť …

FOTOGALÉRIA: