Adela Vinczeová sa rozhodla naložiť slovenským mamičkám. Posiela im drsný odkaz, ktorý zrejme mnohé len tak nepredýchajú!

Moderátorka, ktorá má adoptované dieťa, v čase tohto vyjadrenia iba čakala na adopciu. Zrejme aj z tohoto dôvodu sa rozhodla prehovoriť na tému ratolestí a ich rodičov.

Aj keď sa všeobecne uznáva názor, že ženy, ktoré odmietnu mať deti, sú sebecké a egoistické, Adelin najnovší drsný odkaz patrí, naopak, niektorým mamičkám, ktoré sa rozhodli mať deti z čudných dôvodov.

Hovorí sa, že nechcieť dieťa je prejavom egoizmu. Ľudia si vraj nechcú komplikovať život, túžia si len užívať. Sú také prípady a je to ich slobodné a legitímne rozhodnutie. Aktuálne však pozorujem tony egoizmu práve u tých, ktorí by deti, naopak, chceli. V pláne docieliť tú „správnu“ vec chrlia zo seba dôvody, ktoré pre krásu cieľa zatienia ich sebeckosť. Ponúkam preto stručné upozornenie deťom, ktoré si práve vyberajú rodičov.

Milé želané deti, vedzte, že sú aj takí kandidáti, ktorí si vás volajú preto, aby ste zachránili vzťah. Nebudete vedieť ani chodiť, no napriek tomu dostanete za úlohu vyriešiť problém, ktorý nezvládajú utriasť ani študovaní psychológovia. Môžete sa stať aj spôsobom presmerovania majetku z rodiča A na rodičku B, prípadne byť záväzkom, ktorý by mal rodiča A udržať pri rodičke B.

Netreba pri vhodnom výbere podceňovať mamičky, ktoré už nebaví ich práca, tak si povedia, že by teda tú materskú riskli. Vtedy sa, prosím, po narodení správajte čo najkomplikovanejšie, aby ste ako splnené želanie preukázali schopnosť plnohodnotne nahradiť nudnú prácu v kancelárii.

Článok pokračuje na ďalšej strane.