Tridsaťdeväťročná vojvodkyňa Kate má aj po dvoch pôrodoch postavičku ako lusk. Ako to to dievča len robí? Venujte láskavo pozornosť nasledujúcemu článku…

Skúste jedálniček podľa Kate Middleton aspoň na 7 dní. Vojvodkyňa sa vďaka nemu dostala do formy aj po treťom bábätku a jeho tajomstvo spočíva v nízkom príjme sacharidov, ktoré nahradíte bielkovinami a zdravými tukmi.

Nemusíte sa báť žiadnej drastickej hladovky. Zvyknúť si musíte na zdravé a kvalitné potraviny, žiadne polotovary alebo sladkosti či múku alebo cestoviny. vyradením sacharidov z jedálnička sa váš metabolizmus nakopne a začne spaľovať zásoby tukov, na ktoré inak nesiahne.

Aj keď je vojvodkyňa Kate často spájaná práve s Dukanovou diétou, ktorej základom je veľmi vysoký príjem bielkovín, žiadne sacharidy a skutočné minimum tukov, v tomto prípade pôjde o šetrnejšiu a príjemnejšiu verziu chudnutia. Jedlá sa dajú vďaka možnosti využívať zdravé tuky obsiahnuté v mäse, rybách, morských plodoch, avokáde, orechoch alebo oleji skvele kombinovať. Zdravé tuky vás tiež dobre zasýtia, nebudete mať pocit vlčieho hladu a sú prospešné aj pre zdravie. Je po nich krásna lesklá a vypnutá pokožka a zdravé nechty, či vlasy.

Tu jej jej týždenný jedálniček:

Článok pokračuje na ďalšej strane…