O speváčke Sise Lelkes Sklovskej (55) je známe, že svoj temperament nezaprie, a preto si mnohí myslia, že je Rómka. Vo svojom živote sa s tým totiž stretla už veľakrát. Ona sa však rozhodla všetko uviesť na pravú mieru.

Jej súkromný, ale aj profesionálny život je neustále pod drobnohľadom verejnosti. Málokto však vie, že jej životný príbeh pripomína hollywoodsky sen. Z obyčajného dievčaťa, ktoré od narodenia štyri roky nepovedalo ani slovo, sa dostala až na vrchol šoubiznisu, kde našla šťastie po boku vplyvného riaditeľa poisťovne Juraja Lelkesa.

„Narodila som sa do veľkého domu obrasteného divým hroznom, s obrovským dvorom a so záhradou na odľahlom mieste v Žiline s množstvom mačiek. Ako dieťa som bola veľmi poslušná, nepotrebovala som nikoho, vedela som sa sama zabaviť. Do štyroch rokov som nepovedala ani slovo. Mysleli si, že som nemá,“

Chart Show bola dávnejšie venovaná rómskym hitom a televízia prizvala hodnotiť pesničky aj manželov Lelkesovcov. To Sise padlo vhod, lebo konečne mohla vysvetliť zásadnú vec.

Článok pokračuje na ďalšej strane.