V roku 2018 sa v nej predviedol ako moderátor šou Česko Slovensko má talent po boku slovenskej herečky Lujzy Garajovej Schramekovej.

Ale dobre známy je aj z obľúbeného českého seriálu Modrý kód, ktorý na Slovensku vysielala stanica PRIMA Plus. Aktuálne však sympatický herec a moderátor viac ako na prácu myslí na svoje súkromie. Ako totiž zverejnil, už čoskoro sa bude tešiť z novej životnej úlohy, stane sa z neho otec.

Správu zverejnil na svojom Instagrame, kde ho sleduje takmer 230 000 fanúšikov. Podelil sa s nimi o záber so svojou manželkou Nikolou, s ktorou sa postavil pred oltár v roku 2019 po 10-ročnom vzťahu.

K zaľúbenej fotografii, na ktorej sa partneri zamilovane objímajú, napísal stručné: „Hráč číslo 3 vstúpil do hry.“ 29-ročný Gránský zároveň ukázal aj záber, na ktorom už jeho polovička pózuje s tehotenským bruškom.

FOTOGALÉRIA:

Potomka sa už v marci dočká aj ďalší známy český moderátor, Leoš Mareš. S manželkou Monikou sa tešia na prvého spoločného potomka, pre Mareša to bude tretie dieťa, z predošlého manželstva má už dvoch synov.