Kým obaja ohľadom témy zaryto mlčali, pred pár dňami čokoládový krásavec predsa len prehovoril pre reláciu Smotánka, kde pôsobil viac ako zmätene.

„Chcem povedať len to, žeee… By som chcel pozdraviť veľa, veľa médií. Napriek tomu, čo všetko tomu predchádzalo a možno nikto nemusí ani vedieť, že čo všetko sa stalo alebo tak… Chcem sa z toho len tešiť, lebo je to vlastne super a všetci sme zdraví a šťastní a spokojní. A len to by som k tomu povedal,“ povedal.

Aj keď by sa mohlo zdať, že Twiinska už ohľadom vzťahu s Kolárovským neprekvapí, opak je pravdou a dvojica dokonca zazdieľala „rodinnú fotografiu“! Stalo sa tak potom, čo Matúš pod umeleckým menom Yael zverejnil svoj nový singel, pričom v náručí drží malé bábätko so slovami:

„Myslím, že Boh mi dal najväčší dar. Vždy keď sa pozerám na tvoju tvár. Tvoja krv je aj moja, moja krv je aj tvoja. Si ako drahokam mora, aj keď mi hovoria opak, budem bojovať jak vojak.“

V mnohých sa tak okamžite vynorili špekulácie, či je skutočne otcom dieťatka Veroniky alebo ide len o reklamný ťah k novému singlu. Jedno je však isté, na profiloch umelcov pribudli po mesiacoch domnienok fotky s výstižným heštegom „My“, ktorý je okrem iného aj názvom pesničky s Neou vo videoklipe. Čo si o tom myslíte vy?

FOTOGALÉRIA: