Dominike tak nezostávalo nič iné, ako nájsť sponzora, ktorý bude pobyt v centre pre seniorov platiť. „Nechcem to nejako riešiť. Proste som si to nejako vyriešila,“ dodala Gottová, ktorá zlanárila talianskeho producenta Grillottiho, s ktorým rozbieha biznis. Práve on sa mal podujať platiť mesačny poplatok za jej matku vo výške približne 205 eur.

Timo Tolkki (55) je fínsky hudobník známy zo skupiny Stratovarius. Jeho dlhoročný vzťah Dominikou Gottovou (48) sprevádzajú turbulencie. Dvojica, ktorá spolu žije v Helsinkách, v minulosti holdovala alkoholu a bojovala s nedostatkom peňazí. Timo navyše trpí maniodepresiou a psychické problémy mala aj Dominika.

Po smrti slávneho otca to vyzeralo, že sa Dominika z problémového manželstva vymaní, keď sa vrátila do rodného Česka a podala žiadosť o rozvod. Tú ale neskôr odvolala a vrátila sa za manželom do Helsiniek, kde bývajú v štátnom byte. Čelia však odlúčeniu, hudobník lieta za zárobkami do Mexika.

Tolkki sa teraz Čechom pripomenul šokujúcou novinkou. Sám kontaktoval portál Expres.cz, aby ohlásil, že sa chystá vydať knihu o zosnulom svokrovi Karlovi Gottovi. „Na knihe pracujem s českým právnikom a tiež s novinárom, ktorý nepracuje v žiadnom bulvárnom médiu. S obsahom pomáhajú traja svedkovia. Kniha sa volá: Pravda o Karlovi Gottovi,“ povedal hudobník.

Čítanie to má byť podľa neho pikantné. „V knihe budem písať o tom, koľko má Karel Gott skutočne nemanželských detí a s kým. Je ich naozaj veľa. Zverejním tiež, čo sa v skutočnosti dialo za múrmi ich vily na Bertramke, ako sa Karel správal k Dominike a jej maminke, a predložím tajné policajné záznamy. Poviem tiež pravdu o jeho sexuálnej orientácii,“ šokoval Tolkki.

Ten nechce v knihe vynechať ani vdovu po slávikovi, s ktorou nemá práve najlepšie vzťahy. „Uvediem na pravú mieru, ako sa Ivana Gottová živila predtým, než spoznala Karla. Každé tvrdenie môžeme doložiť dôkazmi a svedectvom,“ povedal gitarista. Podľa vlastných slov si je vedomý, že kniha pravdepodobne skončí na súde.

„Nemôžem sa dočkať toho, keď na súde ukážeme svoje dôkazy,“ vyhlásil. Pripravovaná kniha by mala vyjsť v novembri. Portál Expres zistil, že za vznikom Timovho “knižného diela“ môže byť snaha o obohatenie, keďže má byť zase raz na mizine. „Majú finančné problémy, Timo je opäť bez peňazí a Dominika musí ísť čím skôr do práce, aby mali z čoho žiť,“ vyjadril sa zdroj blízky Gottovej.

FOTOGALÉRIA: