Vinczeová má za sebou viacero nevydarených vzťahov. Hoci je známa moderátorka momentálne šťastne vydatá, rozhodla sa uverejniť zamyslenie s názvom Prijmete tento článok? Blondínka v ňom píše o jednom zo svojich vzťahov, ktorý bol plný jej očakávaní na zmenu.

„Vedela som, že kým nepríjmem človeka na sto percent takého, aký je, nemôžem sa s ním rozísť, lebo by ma za rohom čakala jeho kópia,“ otvorila sa Vinczeová, pričom dodala, že je potrebné prijať človeka takého, aký je, až potom sa môžete v živote pohnúť ďalej. A tak sa aj stalo.

Adela si však meno svojej bývalej lásky nechala len pre seba. Moderátorka nechcela uvádzať konkrétne súkromné informácie, avšak neskôr pre magazín Nový Čas uviedla, že nejde o jej “ex” a známeho tanečníka Petra Modrovského.

Adelini bývalí

Počas nakrúcania šou Slovensko hľadá SuperStar v roku 2004, ktorú Adela moderovala, sa zahľadela do súťažiaceho Tomáša Bezdedu. Ich vzťah trval tri roky. Pred desiatimi rokmi randila s trnavským podnikateľom Rasťom Brezovským, s ktorým vydržala len pár mesiacov.

S tanečníkom Petrom Modrovským bola s prestávkami sedem rokov. Ich vzťahu zazvonil umieračik na jar 2016 a už o pár mesiacov sa zahľadela do Viktora.

Kto je teda ten pán záhadný?