V Lenkin prospech rozhodne hrá aj jej výzor. Tvár ako bábika, nevinný úsmev a krásna postava. Aj to sú atribúty, ktoré patria medzi najväčšie zbrane skromnej a milej brunetky. Keď sa však človek dostane na Horníkovej intagramový profil, neverí vlastným očiam. V porovnaní s oficiálnymi promo fotkami totiž vyzerá ako úplne iná žena.

Na záberoch nechýbajú zvodné pohľady, dráždivé pózy či našpúlené pery. Mladá mamička je rozhodne poriadny kus a o záujem mužov zrejme nemá núdzu.

Ako priznala v prvej časti, s otcom jej synčeka jej to nevyšlo a na bábätko zostala sama. A to ju priviedlo k činnosti, na ktorú teraz spomína so slzami v očiach. „Keďže som nemala dostatočné vzdelanie, tak som išla robiť tantrickú masérku. Preto, aby som pomohla sebe a rodine. Nevedela som, ako inak si zarobiť peniaze,” prezradila krehká brunetka. „Hanbím sa za svoju minulosť,” dodala utrápene.

Dnes by ste ju určite nespoznali – zmenený nos, obočie, výrazné mihalnice a obrovské ústa. Aj keď fotku zo sociálnych sietí vymazala, nám sa ju podarilo získať. Čo na ňu hovoríte?

FOTOGALÉRIA: