Nie je to tak dávno, čo žiarila s mikrofónom v ruke a bojovala o úspech a popularitu v speváckej show SuperStar. Vytúženej slávy sa talentovaná speváčka dočkala, nakoniec to je ale v trochu inej profesii.

Už nejaký piatok točí p*rnofilmy a na tohtoročnom Erofeste bola dokonca nominovaná v kategórii Objav roka. Pri tejto príležitosti začínajúca hviezda filmov pre dospelých poskytla Expresu rozhovor, v ktorom napríklad priznala, že sa už udobrila so svojou mamičkou. Tá spočiatku nemala príliš radosť, že jej dcéra točí p*rno.

Fanúšikovia populárnej speváckej šou SuperStar si budú pravdepodobne pamätať nenápadnú Hanku, ktorá sa v roku 2020 postarala v súťaži o poriadny rozruch. Ešte ako 15-ročná obletela titulky spoločne s kolegom Timotejom kvôli konfliktu v kole duetov.

Hanka sa v užšom výbere pred porotou zrútila a ukázala aj slzy. Trápilo ju, že Timotej chcel romantický song spievať s niekým dospelejším. Nuž, spomínaná slečna odvtedy vyrástla a rozhodla sa odštartovať kariéru v p*rno priemysle.

Článok pokračuje na ďalšej strane.