„Ahoj, nie som tvoj otec, ale čítam si tvoje správy už dlhé roky. Volám sa Brad a svoju dcéru som stratil počas autonehody pred piatimi rokmi. Tvoje správy ma držali doslova pri živote. Keď si mi napísala, bolo to, ako keby som dostával správy z nebies,“ napísal neznámy muž dievčine.

Brad napísal, že ho veľmi mrzí, že prišla o otca a že jej chcel už viackrát odpísať, ale nechcel jej zlomiť srdce. „Si výnimočná žena, vyrástlo z teba silné dievča. Želám si, aby moja dcéra bola ešte medzi nami a aby sa podobala na teba. Ďakujem za tvoje správy, na ktoré som sa tešil každý deň.

Chastity zverejnila správu od neznámeho a za noc obletela celý svet
Jej príspevok na Facebooku zdieľali státisíce ľudí, ktorí zároveň aj reagovali na správu. Chastity napísala, že dlhé štyri roky písala ako keby svojmu otcovi do neba a teraz už vie, že všetko je v poriadku a môže ho nechať ísť. Na konci dojemnej správy od Brada stálo: „Som si istý, že tvoj otec by bol na teba veľmi hrdý“.

Dievčina prezradila, že jej otec Jason nebol jej biologickým otcom. Bola to osoba, ktorá sa o ňu starala a ukázala jej ten správny smer v živote. Vie, že keby ešte stále žil, nevynechal by ani jeden dôležitý moment v jej živote.

Preto mu písala každý deň, aby sa s ním podelila o svoje starosti, ale aj o radostné okamihy. Sama ešte vtedy netušila, že jej správy raz pomôžu neznámemu mužovi, ktorý prišiel o dcéru.