Drayke bol okamžite prevezený do nemocnice, no 10. februára naposledy vydýchol. Američan bol vzorným študentom a nadaným športovcom, pričom sa zamiloval práve do basketbalu.

Podľa matky chodieval domov s malými ranami na rukách či s monoklom. Tvrdil, že sa zranil na tréningu. Pravda však bola omnoho krutejšia, keďže chlapec bol dlhodobo šikanovaný spolužiakmi.

„Moje srdce je zlomené,“ hovorí mama po smrti syna († 12), ktorý skonal po pokuse vziať si život.

Tragický odchod Draykea Hardmana z amerického štátu Utah natoľko otriasol ich rodičmi, že sa rozhodli o svojom trápení prehovoriť. Andy a Samie Hardmanovci trpia preto, lebo ich syn tu s nimi už nie je kvôli šikane. Svoj život ukončil po roku šikany zo strany spolužiaka. Mama chlapca prosí na sociálnej sieti ostatných rodičov, aby „držali svoje deti pevne“ a naučili ich láskavosti, kvôli Draykovi.

„Toto je výsledok šikany, môj pekný chlapec zvádzal boj, a nedokázala som ho zachrániť ani ja. Je to skutočné, je to tiché a ako rodič nemôžete urobiť nič, aby ste túto hlbokú ranu odstránili. Neexistujú žiadne signály, iba zraňujúce slová iných, ktoré nám nakoniec ukradli nášho Draykea z tohto krutého miesta,“ vyznala sa mama na Instagrame 11. februára z bolesti, ktorá musí byť zničujúca.

„Mal 12 rokov… Ako si môže 12-ročné dieťa, ktoré sme všetci tak vedome milovali, myslieť, že život je taký ťažký, že sa oň musí sám pripraviť? Moje srdce je rozbité, neviem, ako to napraviť, či to niekedy vôbec budem vedieť, ale každú minútu života strávim učením o láskavosti v spomienke na môjho obľúbeného chlapca,“ zneli slová zronenej matky, ktorej syn ostane navždy v srdci a spomienkach.

FOTOGALÉRIA: