Modrobiely kočík Dior nespôsobil u fanúšikov Zuzany Plačkovej žiadne prekvapenie, nakoľko je influencerka vášnivou milovníčkou produktov pochádzajúcich z francúzskeho módneho domu. Ku kúsku za 5 900 eur ale teraz pribudol ďalší v hodnote 700 eur. Ten už viaceré dámy prinútil budúcej mamičke položiť otázku, načo jej bude.

Správy od sledovateliek na Instagrame brunetku, ktorá má pôrod naplánovaný už dva týždne, prinútili k tomu, aby si svoju kúpu verejne obhájila. ,,Ja napríklad potrebujem tých kočíkov viac. Napríklad ten kočík, ktorý som si dnes kupovala, tak to bude kočík, ktorý si nechám v mojej kaviarni. Pôjdem napríklad z domu, bábätko dám do autosedačky a v kaviarni si ho vyložím do kočíka. Tým pádom nebude vo vajíčku, ale bude mať krásne vystretý chrbátik v tomto kočiariku.

Dior kočík budeme mať doma, keď niekam pôjdeme, aby sme ho mali,“ uviedla Zuzana, ktorá plánuje mať jeden kočík aj u mamy a jeden u pestúnky. Táto informácia však opäť spôsobila nával čudesných reakcií.

,,Ale dnes mi ide Instagram strašne na nervy. Čo je s vami, ľudia? Z teplého počasia vám prehrialo softvér? Akože, haló, komu vy idete radiť, hovoriť a kázať, čo má robiť a čo nie?! Ste sa asi trošku pomýlili, nie? Haló, ťuk-ťuk, trošku sa preberte! Toto si skúšajte na iné ženy a nie na mňa. A otázka, či budem mať pestúnku? Hádam vám to je jedno, čo ja budem mať alebo nebudem mať a čo ja budem robiť so svojím dieťaťom. Takže takéto ženy – zaraďte sa a upracte sa,“ vysmiala hejterky prostoreká podnikateľka.

FOTOGALÉRIA: