Vtipné trapasy sa mnohým z nás stávajú denne. Príhody a zážitky sú neodmysliteľnou súčasťou nášho života. Najväčšiu zábavu však máme z nich vtedy, keď sa prihodia niekomu inému mimo nás. Jedna žena sa rozhodla svoj trapas zdieľať na sociálnych sieťach. Pobavila tým celý internet.

Najzábavnejšiou časťou je až samotný záver, takže určite čítajte dokonca! Ak sa tento príbeh skutočne stal, tak si asi viete predstaviť, ako sa musela žena po príchode domov a po nečakanom zistení cítiť!

„Minulý mesiac sa mi stala veľmi vtipná príhoda. Tradične som bola objednaná na vyšetrenie u gynekológa. Ráno mi však nečakane zavolala sestrička a oznámila mi, že termín môjho vyšetrenia sa presúva na dnešný deň o 9:30.

Keďže som bola v tom čase v práci, nevedela som si predstaviť ako to všetko stihnem. Bohužiaľ nemohla som si dovoliť odkladať vyšetrenie, pretože som ho vtedy potrebovala. Poprosila som teda kolegyňu, či ma zastúpi.

Našťastie bola veľmi ochotná a ja som sa už o niekoľko minút viezla autom domov. Keďže ako väčšina žien, aj ja si potrpím pri týchto druhoch prehliadok na hygienu, chcela som sa dole trošku upraviť.

Bohužiaľ veci nevychádzali podľa mojich predstáv a zasekla som sa na diaľnici na pol hodiny v kolóne. Keď som dorazila domov, vletela som do kúpeľne a namočeným uterákom, ktorý ležal pri umývadle som sa dole očistila.

Článok pokračuje na ďalšej strane.