Nie je to tak dlho, čo si slovenská influencerka Zuzana Plačková (30) s manželom Reném zaobstarali miniprasiatko Tinky. To už ale žiadne roztomilé zvieratko nepripomína, naopak je to poriadné prasa ktoré neprestáva rásť.

Hollywoodsky herec George Clooney (60) si pred rokmi tiež zaobstaral prasiatko, avšak netušil, že nešlo o miniprasa, ale o dosť väčší druh, z Maxíka sa stal razom 150-kilový Max, napriek tomu ho miloval ako člena rodiny a dokonca mu vo svojom sídle vymedzil kráľovský chlievik.

„No… Takže prvé prasiatko máme, volá sa Tinky a ešte chceme jedno, samičku Lalinku. Vždy sme si s Reném hovorili, že keď sa budeme sťahovať do domu, tak budeme mať prasiatka. Tak úplne sa teškáme teraz. Veľmi si to užívame. A je fakt inteligentné. Normálne chodí cikať a kakať na plienku, má svoj pelech, kde spinká. A toto je vlastne to prasiatko, čo ostane maličké,“ pochválila sa Plačková začiatkom októbra fanúšikom na sociálnej sieti.

Keď jej ľudia písali, že istotne im vyrastie, ubezpečovala sa, že ostane presne také maličké, aké ho kúpili. Tesne pred Vianocami manželia odleteli na mesiac do Mexika a Tinkyho zverili do opatery Plačkovej mamy. Pred pár dňami si ho boli vyzdvihnúť a ostali poriadne prekvapení. Z rozkošného miniprasiatka je už poriadne vypasené prasa. „Ty si riadny ‚lancuch’,” smial sa René. „To nie je možné, ako vyrástol!” píšu im známi.

„Milujúci manžel, vysnívané bábätko v brušku, naše prasiatko Tinky a teraz už aj toho najkrajšieho psíka Diora. Už nič viac naozaj nepotrebujem, som viac než šťastná,“ zverila sa Plačková k snímke, na ktorej jej fanúšikov veľmi zaujalo práve prasiatko Tinky, ktoré už dávno nepripomína roztomilého maznáčika, zhotoveného pred pár mesiacmi.

Článok pokračuje na ďalšej strane.