V tejto šou sme už zažili všelijaké talenty. Dokonalé, ktoré nám vyrážali dych, aj tie, ktoré talent nemajú, ale chcú byť známe za každú cenu. To sa dokonale podarí influencerovi Adamovi Nemečkovi, ktorý je známy pod menom Slaytiiina.

Pre televíznych divákov nie je neznámy. Môžu ho poznať z relácie Bez servítky, kde svojim hosťom naservíroval naozaj nechutné jedlo. Teraz sa objavil v Talente ako spevák. V čiernom koženom tope, na ňom biele svadobné šaty.

Šou Česko Slovensko má talent sa teší mimoriadnej obľube zo strany divákov, ktorí týždeň čo týždeň spoznávajú nových nadaných ľudí. Počas víkendu sa medzi súťažiacimi objavila aj kontroverzná tvár domácej internetovej scény, pričom od poroty dostala nekompromisnú stopku.

Adam Nemeček, prezývaný Slaytiiina, bol jedným zo súťažiacich uplynulej epizódy šou Česko Slovensko má talent, kde pohorel na plnej čiare. Kým porota k nemu bola po príchode vľúdna a Diana Mórová zdanlivo verila v talent mladého umelca, studená sprcha prišla už po prvých tónoch legendárnej pesničky Šaty od Mariky Gombitovej.

Článok pokračuje na ďalšej strane.