Známa prominentná dvojica, manželia Vinczeovci sa konečne tešia z vytúženého bábätka. Dvojica v minulosti zverejnila, že dieťa spolu nemôžu mať a tak pracovali dlho na adopcii. Pred sviatkami sa dočkali a už niekoľko týždňov sa radujú z dieťatka. Až teraz ho však priznali verejnosti.

Adela a Viktor hovoria o svojom súkromnom živote a procese adopcie dieťatka od začiatku úplne otvorene. A hoci až doposiaľ boli v nekonečnom čakacom procese, koncom roka prišla do ich života krásna a vytúžená novinka. Vinczeovci majú doma konečne bábätko!

Moderátorka Adela Vinczeová ešte v priebehu roka opakovala, že sú s Viktorom v procese čakania. Keďže však manželia splnili všetky podmienky pre adopciu bábätka, bolo otázkou času, kedy sa svojho vytúženého dieťatka dočkajú. Ako odhalila Pluska, ten moment prišiel nečakane v novembri 2022.

Adela a Viktor majú už asi mesiac doma konečne svoj poklad! Dvojicu sa podarilo odfotiť spolu s drobcom vo vajíčku, Adela napokon vyzradila, že ešte nemôžu hovoriť o podrobnostiach, keďže im bábätko nebolo oficiálne pridelené a nachádzajú sa v niekoľkomesačnej skúšobnej dobe.

Článok pokračuje na ďalšej strane.