Kedysi patril Ján Dubnička (45) k vychyteným markizáckym moderátorom. Mnohí diváci si ho určite dodnes pamätajú z relácií ako Teleráno, Cestoviny či Doma s Markízou. Dnes je to už desať rokov, odkedy z obrazoviek zmizol úplne. Čo ho dnes živí a ako to bolo s jeho minulosťou?

Objavoval sa v reláciách ako Teleráno, Cestoviny či Doma s Markízou. Zarábal veľké peniaze, účinkoval dokonca v muzikáloch, potom však prišiel drsný pád na samé dno.

„Prišlo nové vedenie, ktoré sa rozhodolo zrušiť reláciu Doma s Markízou, ktorú som dovtedy moderoval. Ponúkli mi návrat do Telerána, nemal som chuť vrátiť sa tam, kde som začínal a chcel som sa posunúť ďalej. Preto som ponuku odmietol. Vnímal som to jednoducho ako krok späť.

Bolo to pre mňa ťažké obdobie z toho hľadiska, že človek bol naučený na nejaký štandard a na to, že keď vás ľudia poznajú, tak mnohé veci idú zrazu lepšie. Nazval by som to, že som z virtuálneho sveta prešiel do reálneho a vtedy som padol na tvrdú zem a pocítil som tú realitu. To je celé,“ objasnil situáciu exmoderátor.

Článok pokračuje na ďalšej strane.