Po konci v našej najsledovanejšej televízii nenašiel uplatnenie ako moderátor a jeho príjem sa zrazu scvrkol na minimum. To pred nejakým časom otvorene priznal aj on sám. „Ako sa hovorí – pýcha predchádza pád. Postupne som prišiel o prácu moderátora v rádiu, muzikály, v ktorých som účinkoval, sa prestali predávať a nakoniec zrušili aj moju poslednú reláciu v televízii Markíza – Doma s Markízou. A ja som zrazu nevedel, čo ďalej. Padol som až na samotné dno,“napísal v jednom zo svojich blogov.

„Aby ste si vedeli predstaviť, ako hlboko som padol, tak posúďte sami – z 10 000 € mesačne sa stalo 500 € mesačne a zrazu som nemal ani na chlieb, ‚kamaráti sa mi otočili chrbtom. Cítil som sa hrozne mizerne. Každý nový nápad na zmenu som zavrhol, pretože som si hovoril, že aj tak neuspejem, že na to jednoducho nemám,“ priznal bez okolkov Dubnička. Nakoniec sa však pozviechal a dnes vyzerá naozaj lepšie, ako keď bol moderátorom v Záhorskej Bystrici.

Venuje sa vlastnému biznisu a podľa všetkého sa mu darí. „Už pomaly desiaty rok sa venujem vzdelávaniu a rozvoju ľudí v troch oblastiach. Prvou je koučovanie, čiže individuálny rozvoj osobnosti, druhej oblasti, ktorej sa venujem, je budovanie a rozvoj výkonných tímov a tretia je mentálny tréning športovcov.

V tomto som sa absolútne našiel, dáva mi zmysel to, čo robím a napĺňa ma to,“ prezradil čo to o svojej práci Dubnička. Nižšie si môžete pozrieť, ako dnes kedysi známy moderátor vyzerá.

FOTOGALÉRIA: