Múdrosť starých Keltov je nespochybniteľná. Ak už vás nudia tradičné horoskopy, skúste starodávny keltský. Na nás sedí perfektne a veríme, že rovnako dobre bude fungovať aj na vás!

Na rozdiel od klasickej astrológie, ktorá má dvanásť znamení zverokruhu, je v keltskom horoskope o jedno znamenie viac. Sú tiež pomenované po zvieratách len je vidieť, že mali Kelti pri ich vymýšľaní o kvapku viac fantázie.

Znamenia keltského horoskopu:

Jeleň (24.12. – 20.1.)

Ak ste sa narodili v znamení jeleňa, nepochybne máte vysoké ideály a túžby. Od nových úloh alebo projektov vás nič neodradí, a to vďaka trpezlivosti, dôkladnosti a vytrvalosti. Ste skrátka presne ako jeleň. Hrdosť a ušľachtilosť je vám vlastná, zároveň kladiete dôraz na spravodlivosť a tvrdú prácu.

Mačka (21.1. – 17.2.)

Ak ste narodení v znamení mačky, majú vaši blízki čo do činenia s osobou intelektuálne založenou. S tým tiež súvisí schopnosť bleskovo sa rozhodovať a rýchlo prísť na podstatu veci. Podobne ako mačky máte akýsi šiesty zmysel. Ľudia tohto znamenia sú láskaví, radi pomáhajú a nikdy nemajú zlé úmysly.

Had (18.2. – 17.3.)

Navonok sú hady chladné, ale vnútri veľmi citlivé a povahou roztomilé. Neustála zvedavosť ich ženie k premýšľaniu zakaždým sa majú na čo opýtať. Radi majú situáciu pod kontrolou ,, takže keď sa niečo nedarí, väčšinou sú to oni, kto zatočí so všetkými problémami. Presvedčivosť a výrečnosť je im vlastná, okolie im načúva. Hady ľahko dokážu nadchnúť okolie pre akúkoľvek vec. Neznáša však, keď s nimi niekto jedná nefér. Akonáhle ich raz podrazíte, druhú šancu už nedostanete.

Článok pokračuje na ďalšej strane …